Mer til den flytende installasjonen metode

For å forbli i den flytende installasjonsmetode, som i hovedsak angår gulv laminat, tre og vinyl, så de store fordeler inkluderer lett og rask installasjon. Joiner utstyrt med låseledd for seg rett og slett zacvakávají. Hvis det er skade gulvbelegg under bruk, kan den demonteres og erstattes bare den skadede stykke eller deler av gulvet. De fleste materialer (med noen unntak, som for eksempel enkelte typer treverk) tillater kombinasjon med gulvvarmesystem hvis varmesystemet er skadet, flytende installasjon for å lette tilgangen det – bryter ned og gjenoppbygges. Ved legging bakken er ikke forstyrret, så hvis du bestemmer deg på utveksling gulvet, unødvendig å renovere basis. Hvis det er nødvendig å heve gulvbelegget, for eksempel å dekke nivået i det andre rommet, ofte kan gjøre med skiver av hardboard (opp til 8 mm), som er betydelig billigere og raskere enn når «løfte» kjørt ved hjelp av avrettingsmassen.

Visse vanskeligheter kan oppstå i de riktige regler for legging og utelatelser støy vasker, som hindrer risikoen for trinnlyd. Like viktig er den dampfilm som hindrer inntrengning av restfuktighet fra substratet inn i isolasjonen. I flytefremgangsmåten i fuktige rom (bad ofte) er det viktig å helt tette rommet i veggen, gjennom hvilke kan flyte ut under takbelegget og utfelling dampen som dannes mugg. «Ved gulvet» flyter «kan fungere på noen føler mindre tett. Men dette er egentlig bare en følelsesmessig problem som ikke alle oppfatter »
http://parketenstil.com/shop/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82/%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b8/%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82-kahrs/%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d1%82-kahrs-original-harmony-oak-ember/

I motsetning til dette fast installasjon (hvis vi har i tankene limet-ned, men det gjelder også i tilfelle av skruing eller spikring gulvet) er en meget tidkrevende og kostbar. Budsjettet reflekterer betydelige pris lim, hvis søknaden installasjonstid ulempe. De er plassert høyere krav til kvaliteten på den underliggende materiale. I det mellom kledningen og substratet er plassert bare klebemiddel (pads som absorberer mindre uregelmessigheter, er eliminert), stilles det større krav til renheten av substratet. Når skade på varmekabler er ødelagt gulv. Hvis nødvendig erstatning etter år limt gulv, må det omstille og backing. Vi kan legge også at noen dokumenter ikke kan stikke som tregulv egnet, på grunn av utilstrekkelig styrke. Tregulv, som «arbeider» vil da være av et slikt substrat (f.eks. Anhydritt) og kunne lett rive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *