Og nå mer om hver type kontorstoler

Derfor er de generelle prinsippene som brukes:
rygghøyde skal samsvare med veksten av arbeideren
vinkelen mellom seteryggen og setet bør være litt større enn 90 grader
for personell som arbeider ved datamaskinen, er det nødvendig som tilstedeværelse av armlener
stolove Restaurant chairs BK 07
Executive-stol skal ikke bare være så behagelig som mulig, og umiddelbart viser status for regissøren. For eksempel kan det være en ergonomisk stol. Denne stolen er laget av et kostbart og kvalitetsmateriale og er vanligvis utstyrt med den funksjonelle mekanisme av den rullende, slik at avbøye tilbake i et forhold på 1/3 til setet.
Foruten stolen direktør vanligvis høy ergonomisk ryggstøtte. Som leder av stolen er utstyrt med pneumatisk chuck endring av kjørehøyde. Vinkelen på ryggstøtten og armlenet kan justeres i høyden. Et viktig punkt er valg av materialet som gjorde stolen. Tradisjonelt ledere velger naturlig eller øko skinn finish av høy kvalitet, ofte perforert, for det meste svarte eller brune farger. Men den moderne mote trender i interiør kontor og la andre farger (blå, grønn, oransje). For armlener og tverrforbindelser brukt metall eller plast pålitelig.

Stoler er mest utsatt for bestemt bilde, men ikke funksjonell. Dette skyldes det faktum at besøkende bruker ikke så mye tid på kontoret, som ansatte. Likevel bør disse setene minst matche den generelle interiøret. Materialet for stoler og besøksstoler anbefaler spesielt slitesterk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *